Vegatest

BalanceGuiden

Naturterapeut Marianne Wamberg

Amagerbrogade 156, 1 tv. 

2300 København S.

Mobil nr. 61 368 369 - Onlinebooking

 

Vegatest

 

Vegatesten er en test, der måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Ved testen bruger jeg mit Vegatest apparat, hvor klienten holder en håndelektrode i den ene hånd. Via et punkt på en finger på den modsatte hånd, sendes der svingninger ind gennem kroppen.

Ved testen måler jeg bl.a. om kroppen er belastet med virus, bakterier, svampe, tungmetaller, elektromagnetisme samt om kroppen er belastet af stress eller chok.

 

Jeg tester også om der er mangel på optagelse af vitaminer eller mineraler eller ubalancer i enzymer og hormoner. Testen gennemgår alle organer, chakraer samt mulige allergier/intolerancer. Jeg fremkommer med et samlet behandlingsforslag, der kan bestå af homøopatisk medicin, Bachs blomsterremedier, specifikke vitaminer, mineraler, urter eller anden form for kosttilskud.

 

Jeg kan også hjælpe med at afklare, hvilke andre behandlingsformer, der eventuelt vil kunne hjælpe på at få kroppen i balance.

Varighed: Første gang 1 time og 15 min. Efterfølgende retest 1 time.

 

 

LEDPROBLEMER

 

Ledproblemer stammer ofte fra fejlstillinger, slid eller inflammation i leddene. Der er mange muligheder for at hjælpe kroppen af med de belastende faktorer, der fører til ledproblemer. Jeg tester, hvad din krop har brug for, eller skal af med, for at mindske smerterne.

 

SMERTER

 

Smerter skyldes altid ubalancer i kroppen. Ofte er det for meget syre i kroppen, inflammations tilstande, mangel på livsvigtige vitaminer/mineraler eller fedtsyrer (olier), dårlig afgiftning og udrensning fra kroppens vigtigste organer, der fører til smerterne.

 

KREDSLØB

 

Problemer med kredsløbet kan vise sig som lavt eller højt blodtryk, åndedrætsbesvær, åreknuder, hæmoroider, svært ved at regulere kulde/varme, hjerterytmeforstyrrelser, kolde hænder/fødder/baller/næse. Kredsløbsproblemer kan også stamme fra et låst åndedræt.  Jeg afsøger årsagerne og kommer med behandlingsforslag.

 

CELLESUNDHED

 

Vores mange millioner celler arbejder sammen i èn stor forening. Ergo påvirker dårlig cellesundhed èt sted i kroppen ofte et andet sted. Via vegatesten arbejder jeg med at fylde de rigtige ting i kroppen, så cellerne kan arbejde optimalt og således optage de næringsstoffer, der er benzinen til kroppen.