Blog

BalanceGuiden

Naturterapeut Marianne Wamberg

Amagerbrogade 156, 1 tv. 

2300 København S.

Mobil nr. 61 368 369

 

Blog no. 2.


Kæmper du med Barnløshed/Fertilitet?

 

I min klinik kommer der flere og flere kvinder (og par) pga. Barnløshed. Det kan jeg godt forstå, når man læser statistikkerne se nedenstående udpluk fra;


Hvidovre Hospitals Fertilitetsklinik;

 

”Der kan være mange årsager til ufrivillig barnløshed. Op mod 20 % af befolkningen oplever infertilitet i perioder eller vedvarende infertilitet. I Danmark er næsten hvert 10. barn kommet til verden efter fertilitetsbehandling, og vi ser det samme billede i resten af den vestlige verden.

Den væsentligste årsag til, at ufrivillig barnløshed er et stigende problem er, at kvinder bliver ældre og ældre, før de forsøger at få børn.

Kvinders fertilitet falder allerede fra 25-års alderen og mange kvinder vil derfor ikke kunne opnå en levedygtig graviditet, efter de er fyldt 40 år.

Andre årsager til infertilitet hos kvinder er:

ægkvaliteten​​, ægløsningsforstyrrelser eller manglende ægløsning, f.eks. pga. sygdomme som PCOS og stofskiftelidelser, lukkede eller forsnævrede æggeledere. Det kan f.eks. være pga. tidligere underlivsbetændelse, andre sygdomme i underlivet, f.eks. endometriose, polypper eller fibromer i livmoderhulen.

Endvidere kan livsstilsfaktorer ​som f.eks. rygning og overvægt have negativ indflydelse på fertiliteten.”

 

Noget kan der gøres!


Jeg er enig med klinikken i deres udsagn, men der mangler også nogle andre væsentlige faktorer.

  • Mangler kroppen nogle byggestene (Vitaminer/Mineraler)?
  • Er hormonbalancen i orden? Har den nogensinde været det (blodsukker/stofskifte/menstruation)?
  • Er der stresshormoner, der hærger kroppen?
  • Er der kemiske belastninger i kroppen (fra medicin/fødevarer/forurening mm)?
  • Har kroppen nok livskraft til at udvikle og bære et barn?
  • Er der balance i parforholdet?

 

I min klinik har jeg hjulpet en del kvinder til at blive gravide (for 1. gang nogensinde) og en del har lykkeligvis fået et (eller 2) børn ud af det. Mange kvinder kommer først til mig, når de har været i fertilitetsbehandling, uden resultat eller de har aborteret mange gange. De dealer både med de bivirkninger, de har fået ved den kraftige hormonstimulering og dels med det psykisk pres, de har været under gennem længere tid.

Via vegatesten kan jeg måle, hvad kvinderne mangler af hormoner, vitaminer og mineraler. Jeg sætter dem i gang med at få kroppen fyldt op, så kroppens egne byggestene kan komme i gang med at arbejde og reparere celler, optage næring, udskille affaldsstoffer, give nyt liv til alle celler. Baby bliver som bekendt bygget op af nye celler og disse celler skal helst være af så høj kvalitet som muligt. Læs om Vegatesten HER Hvorfor ikke Naturlig medicin til en naturlig krop?


Jeg benytter mig af homøopatisk naturmedicin, som har nogle virkelig gode egenskaber i forhold til fertilitet, graviditet og hormonbalance i det hele taget. Jeg tester mine klienter efter samme basisprogram men behandlingen sammensættes 100% individuelt. Kroppen renses ud, om nødvendigt og fyldes op med det, den måtte mangle af vitaminer, mineraler, naturlige hormoner og enzymer.

Gennem de sidste 3 år, har jeg behandlet flere kvinder i trediverne med fantastiske resultater. Nogle er sågar i gang med graviditet nr.2 i en alder af 40+.Som det er med sådan noget, så går rygterne hurtigt, når en kvinde på 38 år efter 6 resultatløse fertilitetsforsøg, bliver gravid. Det spreder sig blandt veninderne, i mødregrupperne og blandt kollegaerne-også fædrenes.  Disse kvinder har alle været igennem et utal af fertilitetsbehandlinger, uden held. Og Fertilitetsklinikkerne siger, at chancen en meget lille efter 40 års- alderen. Ja, men den er ikke VÆK!

Er du i gang med et opslidende fertilitetsforløb, kan du sagtens kombinere det med mine behandlinger, jeg sørger for at din krop har, hvad den skal bruge for at dit forløb hos Fertilitetsklinikken bliver kortere-og billigere eller helt kan undværes. Endnu bedre, kom inden du påtænker at blive gravid og få kroppen i balance.

Ved mine behandlinger er der ingen ubehag, typisk skal man komme 2-4 gange for at få balancen i orden og når der er ”gevinst”, er nr. 2 barn ikke så langt væk. 3 Gode råd til dig, der ikke har fået det barn, du ønsker:


1. Få sikret, at du ikke mangler vitaminer,  mineraler og fedtsyrer (så din babys byggestene er i orden)


2. Sørg for at komme ud af stressende påvirkninger

(så søvn og ro kan prioriteres)


3. Spis nærende kost og drik rigeligt vand

(udrenser og beliver cellerne)Er du blevet nysgerrig på, hvad der kan gøres for at komme nærmere dit ønske om et barn, så book din tid HER.

 

De bedste hilsner

 

 

Marianne

 

Din NaturterapeutBlog No. 1


Oplever du også udfordringer med allergi?


Velkommen til den 1. blog fra BalanceGuiden

Jeg har længe gerne villet skrive en blog og dele ud af mine utroligt mange og spændende erfaringer fra min klinik. Bloggen vil være et mix mellem historier fra klinikken, tips og ideer, budskaber og vidensdeling. Med 23 år som på bagen er det blevet til en del mennesker igennem Vegatesten og hvad dertil hører af snak om personlig udvikling på alle planer.


Læs mere om mig her.

 

Hvorfor får man allergi?


Vi er godt i gang med allergisæsonen, der bliver nyset, pudset næse, øjne løber, huden klør og meget mere. Mange tyr til håndkøbsmedicin eller binyrebarkhormon for at undertrykke symptomerne.


Men HVORFOR får man allergi? Det kan end ikke det etablerede system svare på. Jeg vil komme med mit bud her.

Når vi gennem livet udsættes for fx Penicillinbehandlinger og Antibiotikabehandlinger og anden syntetisk medicin, undertrykker vi kroppens naturlige immunforsvar.


Infektioner, der egentlig skulle bekæmpes ”trykkes tilbage” i kroppen, tilbage i lymfesystemet, som dermed nu har sygdomme liggende, der skal holdes nede. Det kan (efter min bedste overbevisning) skabe et overaktivt immunforsvar, der hele tiden er i gang med at bekæmpe noget. Allergi er en såkaldt Autoimmun sygdom, hvor kroppen overreagerer. Specielt kan pollen, dyrehår, støv og visse fødevarer provokere til et højt histaminniveau i kroppen.


Hvordan kan man komme allergien til livs?


Jeg arbejder med disse symptomer ved at teste kroppen for, hvad den mangler eller hvad den har brug for, for at finde balancen igen. Det handler om at udrense for de gamle infektioner, tungmetaller og affaldsstoffer, svampe mm, så immunforsvaret igen kan arbejde normalt i mødet med fremmedstoffer.


Læs mere om vegatest og hvordan det foregår her.


Behandlingen består af Homøopatisk medicin, der med dets frekvenser går ind og nulstiller cellerne for de ubalancer, der er opstået. Ligeledes har jeg produkter, der mildner symptomerne, hvis der opstår et allergiudbrud-godt at have ved hånden. Der findes meget forskelligt homøopatisk medicin, jeg arbejder med nogle at de bedste danske og tyske produkter.

Mine erfaringer med allergibehandling er gode og som bonus får kroppen mere energi til rådighed, når ubalancerne forlader systemet.


3 gode råd til dig der har allergi:


1: Hold døre og vinduer lukkede, så du har et ”Helle”

i din bolig. Luft kun ud morgen/aften.


2: Skyl næse og øjne i lidt saltvand inden du skal sove,

så pollen kommer ud. Vask evt. håret.


3: Tør ikke tøj udendørs i pollensæsonen.
Kilde: Webapoteket.


Er du nysgerrig på, hvordan du kan komme din allergi til livs, så book din tid her.


De bedste hilsner


Marianne

Din Naturterapeut